Naima Ibrahim

- Write it. Shoot it. Publish it. -

KAN DETTE VÆRE SJELEN?

 • 08.06.2017, 15:19

Halla kjære dere. RAMADAN KAREEM! Jeg har ikke blogget siden Ramadan starta, tror jeg. Og til de som lurer på hvor jeg har vært, har jeg faktisk ingen svar. Rart? Ja, jeg vet. Men sånn er det. Jeg vet liksom ikke hvordan å svare på det. Men selv om det er Ramadan skal jeg nå snakke om noe om ikke er så greit å snakke om når man faster. Vel, det er musikk.

Jeg lurer på om musikk kan være sjel egentlig? Vi har et eller annet somalisk ordtak om at det du elsker virkelig er på en måte sjelen din. En ting til er at jeg lurer hva egentlig sjel er? Hva er liksom betydningen? Hva er ordet sjel? Kanskje det har flere betydninger? Kanskje jeg overrasker mange her. Med tanke på at jeg ikke vet helt hva sjel er. Uansett la oss snakke om akkurat det innlegget mitt skal handle om. <musikk som sjel>

Ikke all musikk gir meg liv og lykke. God musikk, musikk med god melodi, musikk med betydning og en sang jeg virkelig liker kan gi meg så mye. Det gir meg lykkefølelse selv om jeg ikke trenger å være lykkelig. Musikk kan gi meg inspirasjon og motivasjon til forskjellige ting. Og alt dette finner jeg mest i indisk musikk. Hehe! Det sykeste og rareste er at jeg ikke trenger å forstå sang teksten for å digge og føle en sang.

Eksempel 1 På Musikken Jeg Snakker Om

Eksempel 2 På Musikken Jeg Snakker Om (Ikke Indisk)

Har du det sånn noen ganger? Liker/elsker du musikk? Hva slags musikk liker du? Kommenter gjerne:)

Å slite med dårlig selvtillit

 • 26.05.2017, 12:27

Det var i natt jeg bestemte meg om å snakke ærlig om dette her på bloggen min. Jeg føler at det er godt å få skrevet ting selv om det ikke er så mange som leser. Det hadde jo vært enda mer skummelt hvis det er hadde vært veldig mange som leser det jeg skriver. Men dette er faktisk et veldig stort problem blant ungdommer. Det å slite med dårlig selvtillit kan hendte hvem som helst. Det er vanlig men forferdelig følelse. Det er det mest irriterende jeg vet om og det kaster bort mye tid du kunne bruke på mye annet. Ditt dårlige selvtillit kan til og med få deg til å hate og mislike noen som ikke er verdt hatet ditt.:( Sånn er det.

Det gjør at du ikke er den beste du kan være og at du ikke gjør ditt beste fordi du rett og slett tror at du ikke klarer å ting du burde klare som alle andre klarer. At du ikke er god på noe som helst. Du er redd ofte, redd for å feile. Slik er det hos meg ihvertfall.

Man gidder ikke å henge med folk fordi dem og alt de gjør gir oss enda dårligere selvtillit og dårlig selvfølelse. JEG tar ting så personlig som jeg vanligvis synes er helt vanlig og greit. Det de sier, gjør og alt får meg til å tenke enda dummere. Noe jeg ikke alltid forstår hvorfor det skjer. Er det vennene mine som gjør det slik? Er det meninga?

Jeg er super flink til å være glad sånn ellers og sette pris på folk rundt meg med mindre jeg har det dårlig selv. Dette burde være forståelig. Men i noen perioder kan jeg ha det veldig kjipt og gå rundt med skikkelig dårlig selvtillit og dårlig samvittighet.

Men så sier jeg til meg selv "du, du er flink, snill, vakkert, og frisk". "Du burde være så glad og takknemlig". Også smiler jeg deretter<3

En ting til: HATERS GONNA HATE!!

INSTAGRAM LOVE

 • 22.05.2017, 14:01Er det noe jeg har blitt flinkere til er det oppdatere Instagrammen min. Hehe! I det siste har jeg postet ganske mange bilder. Finere bilder enn jeg brukte å poste før.  Så nå er det bare å nyte Instagram for første gang. Hehe. Hva er bedre enn å se på dine egne bilder samlet et sted? Bilder av deg selv og som er fotografert av deg.😂

Gå og FØLG meg da!!

HELT NYTT SMINKEKOSTER SETT + NY VIDEO

 • 15.05.2017, 13:49

<3Halla, beautiful people<3

Lenge siden sist. Ja, det er lenge siden jeg postet innlegg her og jeg har savnet bloggen. Kanskje det blir slik fremover at jeg oppdaterer bloggen flere ganger i uke og ikke hver eneste dag. Jeg tenkte at det er lurt å første tenke på hva man skal blogge om og komme med herlige innlegg enn å poste "bullshit" og noe som ikke gir mening..

Uansett nå har jeg egentlig tenkt å vise dere mine nye sminkekoster. Jeg fikk det i posten på fredag eller torsdag, husker ikke helt hvilken det var. Men jeg kjøpte derre fra Blivakker.no. En herlig nettbutikk! Det er deilig med nye koster da.❤💯

Jeg har også lastet opp en video på kanalen på fredag som jeg ikke rakk å poste på bloggen. Men den synes jeg ble ganske bra. Og denne kan du se på HER! Husk å abonnere på kanalen min! Jeg setter veldig stor pris på det og det er helt gratis å gjøre det. Så gjør det da:)

Ellers Peace & Love♥🤣

SÅNN ER DET!

 • 05.05.2017, 14:13

Halla, bloggen. Lenge siden sist! Det faktisk 2/3 dager siden jeg postet noe her på bloggen. Men det føles veldig lenge likevel. Det er godt å skrive selv om jeg merker at det er litt vanskelig å komme igang med innlegg i fortida. Men å skrive og blogge er noe jeg savner om jeg ikke gjør det hverdag.

Det har vært mye å tenke på i det siste. Og jeg har fortsatt lite motivasjon til alt i livet. Plutselig jeg vet ikke helt hva jeg vil ha med livet. Det at jeg mistenker at jeg kan være alvorlig syk er også noe veldig tungt å tenke på og det gjør selvfølgelig at jeg føler at jeg ikke trenger å gjøre noe. Kanskje jeg skal dø snart, tenker jeg faktisk. Så bare vent og dø! Jeg vet at dette høres merkelig ut.

Jeg føler at jeg på måte har fått slags "angst" i det siste. Jeg ønsker ikke å gå ut, jeg vil ikke prate like mye som før, jeg har ikke lyst til å gjøre en drit, jeg blir lett irritert osv..

Men på torsdag neste uke skal jeg da på time hos fastlegen igjen og skal ta en ordentlig test. Jeg teller dagene..

Forresten jeg har begynt å oppdatere min Instagram jevnlig. Så gå og gjerne følg meg! @Superrgirllll

IF SOMEONE CALLS YOU 'UGLY'..

 • 02.05.2017, 16:24

Nå er er det snakk om et sitat. Dette sitatet fant jeg i natt før jeg la meg og jeg bare elsket det. Jeg tenkte på det hele natta og hvor bra det er.:)

Det å publisere fine ting på bloggen min er selvfølgelig noe jeg må gjøre. Og dette sitatet er bare best. Det kan fort øke noens selvtillit på en kjempefin måte, tenker jeg.

Forresten hva synes dere om nye bloggdesignet mitt? Jeg regner med at bloggen ser helt annerledes ut nå. Det nye designer synes jeg er jævlig kul da. Kommenter gjerne hva du synes om hvordan bloggen ser ut nå!:)

(Bilder/sitater er hentet fra kjære Google)

TING DU IKKE BØR SI TIL EN ANNEN

 • 30.04.2017, 16:51

Halla, bloggen! Hvordan har dere det, fine leserne mine? Jeg har det ganske fint akkurat nå. Er på Kolbotn. (På besøk hos venner). Jeg har blogget lite i det siste grunn av forskjellige ting selv om lite motivasjon var største problemet mitt. Men nå er jeg faktisk tilbake:)

I dag har jeg tenkt å skrive litt om hva man ikke burde si til en annen person. Noen er mer folsømme og kanskje mer sårbare enn andre på forskjellige måter. Så derfor er det jo alltid viktig å tenke før du sier noe, spesielt folk du ikke kjenner så godt.

-Aldri kom med dårlig kommentar om noens utseende.

Dette er med utseende og hvordan folk ser ut. Du behover aldri å snakke stygt om hvordan noen ser ut. Om hun/han er feit, lav, høy, for tynn, osv.. Det var en gang jeg sa til ei jente at hun måtte begynne å trene for å gå ned i vekt og det var fordi hun klaget mye over at hun var feit.:) Her er jenter mer sårbare enn gutter, tenker jeg.

Det jeg selv personlig tok så personlig som jeg husker så godt var at ei jente prøvd å fortelle meg hvordan bra og dårlig jeg hadde sminket øyebrynene mine. Og da sa hun at øyebrynene mine ikke så like ut.

Det var litt rart sagt av henne, syntes jeg da. Jeg synes jo aldri at dette med brynene er så ille for å si det sånn. Hun kjente jeg ikke så godt heller. Dette er jo ikke noe stort men dette kan fort gjøre en dagen dårlig.

Det er mange tusen bedre måte å fortelle ting på. For eksempel vil du gjerne fortelle noen at de har på seg noe de ikke burde har på seg. Da trenger ikke du å være redd for å si det. Det er bare å si det på en bedre måte så personen ikke klarer å bli irritert.

Det kan hendte at personen gjør det den gjør med vilje, så bare la ordene dine bli sagt på en god måte. Håper at du skjønner noe her!!! Jeg føler at jeg forveksler forskjellige ord.

Vi blogges, fine mennesker♥

HVA SKJER?

 • 25.04.2017, 13:12

♥Halla folkens! Da er jeg tilbake etter en hel dag's pasue fra bloggen. Jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det "bloggpause" for grunnen til at jeg ikke blogget i det hele tatt i går var bare at jeg ikke var i god form. Jeg aner ikke hvordan jeg skal beskrive det. Men nå er jeg ihvertfall tilbake. Tenkte å bare gi dere en liten oppdatering. Nå skal jeg gjøre en del ting. Jeg kjøpte kaffe på vei hjem fra jobben da.:) Det er litt deilig med kaffe noen ganger. Da blogges vi om ikke så lenge.:)

-NaiMa-

VIDEOBLOGG-WHISPER CHALLENGE

 • 23.04.2017, 19:34

Halla herlige folke! ALt bra? Jeg håper det. I dag har jeg vært våken helt siden klokka 10. Og det er jeg stolt av. Det er ikke sånn at jeg bare var våken. Jeg var opptatt med video laging, blogg og sånt. Så for noen minutter siden lastet jeg opp enda en video på kanalen min. Og jeg vil gjerne at dere skal få se på denne. Håper dere liker denne. HUSK Å ABONNERE PÅ KANALEN MIN OM DERE VIL SE PÅ SLIKE VIDEOER.

Det er bare å tvinge dem til å lage challenges med deg når de er på besøk hos deg. Kjempegøy! Hehe I kveld tror jeg at vi skal ha jentekveld hjemme hos meg. Men siden jentene er ute og handler mat nå, så skal jeg trene dans og ta en del øvelser mens de er borte.:) Det blir deilig med mat men ikke med jenteprat.

VI BLOGGES  & HA EN FIN KVELD VIDERE<3


 

DET BEGYNTE ALLEREDE DA JEG VAR BARN

 • 23.04.2017, 12:35

Jeg er ei jente med flere forferdelige historier. Historier som jeg aldri forteller. Historier som jeg aldri tør å fortelle. Selv mine nærmeste vet ikke om dette. Jeg var mindreårig og redd, derfor klarte jeg aldri å rope til mine foreldre og snakke om ting

Som sagt jeg turte aldri å snakke om dette, men i dag tror jeg at jeg kan faktisk snakke så høyt jeg vil om dette. For det største problemet var at jeg var redd for å ikke bli trodd på. Men i dag trenger jeg faktisk ikke å bli trodd på. Derfor kan jeg fortelle dette uten at jeg trenger å forvente at folk skal tro på meg og det jeg sier.

Hvordan det hele begynte!

Jeg var på besøk hos min mor. Jeg bodde jo hos min bestemor etter min mor og fars skilsmisse. Så mor så jeg veldig sjeldent. Fordi hun bodde i en annen by enn byen vi bodde i. Samme med far da. Han reiste til Norge.

Så da jeg ble gjest hos min mor var jeg ca. 12 år om jeg kan huske riktig. Mor hadde et større hus enn vi hadde og mange gjester og slektninger på besøk. Unge gutter, eldre osv.. Siden min mor var gift med en mann. Så hadde mor oftest besøk fra denne mannens familie. Min stefar hadde da yngre brødre som alltid kom til oss. De var faktisk mye eldre enn meg.

Hva han gjorde!

Jeg er en veldig blid jente og for sosial for å være helt ærlig. Ikke for å skryte. Jeg er faktisk for sosial at mine foreldre ble irritert på meg. Men mest med folk jeg kjenner godt. Så det at jeg alltid var blid og åpen fikk mange til å tro at de kunne gjøre hva de ville hos meg. Så dum kan man være! Jeg er aldri lei for at jeg er som jeg er. Det er ikke alle som kan være glad og blid så ofte for å si det sånn. NÅ, let's go straight to the point!

Han gutten som var bror til min stefar som ca. var 22-24 år kom til bort til meg mens jeg holdte med på matlaging. Han snakket og snakket ordentlig i en liten stund. Også begynte han med bullshit som jeg ikke engang skjønte hva var. Jeg tror det var sexprat! Etterhvert tok han gutten penisen sin ut for å vise denne til meg.😭 Det sykeste er at jeg ikke vet/husker en drit av det han sa hele veien.

Andre gang!

Han var mye eldre enn meg. Og i hjemmelandet er det sånn at du respekterer de som er eldre enn deg, hører på dem osv.. Så en annen dag ropte han til meg om at jeg skulle hente et eller annet til han. Han var alene på rommet. Da jeg kom inn med tingen tok han meg i hånda og kastet meg i senga. Jeg tror han forsøkt å voldta meg. Men så skrek jeg og kjempet som faen. Da sluppet han meg og jeg løp ut. Folk var ikke så langt borte så alle kunne høre om jeg skrek.

Så der var jeg reddet denne gangen. Jeg var ikke besøk hos mor lenger. Reiste tilbake til min fantastiske bestemor. Så ja dette var en liten ekkel historie av meg. Men dette var ikke siste som hendte meg! Det skjedde mye sånt og faktisk verre helt til jeg var 19 år. Noen av disse historier får meg lett til å gråte. Andre bare gir meg sinne.

Etter alt dette føler jeg at dette gjorde meg til den jeg er i dag. Det har selvfølgelig påvirket meg mye. Det fikk meg til å aldri kunne tro på menn. Men det gjorde at jeg ble så sterk som jeg er i dag, smartere, selvstendig og kanskje litt mer forsiktig. Tusen takk til alle disse idiote menn! Jeg aner ikke hva disse fortjener fra meg.

Forresten se på videoen jeg la ut i går der jeg skaper en fantastiske sminkelook. Jeg håper at du vil like den! Mixed Up Makeup Challenge

Abonner gjerne på kanalen min HER! Her finner du siste videoen min også.:)

KJØPTE MEG ET KAMERASTATIV. YAY!

 • 22.04.2017, 17:31

(Dette bildet tok jeg etter at jeg klarte å feste kameraet..) Her jeg uten sminke. Altså, jeg er helt sminkefri. Er for opptatt i dag for å sminke meg. Jeg brukte nesten 2 timer på å feste kameraet på nye kamerastativet mitt.:)

Hvem vet hvor vanskelig det er å skulle filme uten kamerastativ? Herregud! De som vet vet det. Det var ikke lenge siden jeg ble klar over at det ikke går an å filme en bra video uten kamerastativ og bestemte meg for å bare kjøpe det. Før brukte jeg en brødrister boks istedenfor kamerastativ. Hehe!

I natt prøvde jeg å filme en "Mixed Up Makeup Challenge". Men det gikk jævla dårlig på grunn av at jeg hadde verken kamerastativ eller video belysning. Etter å ha forsøkt 3 ganger ga jeg opp og bestemte meg for å kjøpe stativ og belysning. I dag kjøpte jeg da dette kamerastativ og video belysningen kommer jeg til å kjøpe om ikke så lenge. Dette blir drit gøy.Denne videoen fillmet jeg rett etter jeg ga opp det jeg skulle filme. Da kom jeg på å bare prate om det som hendte meg osv.. Og denne lastet jeg opp rett eter jeg filmet ferdig  på kanalen min.

SHOPPING, NYE SKO, MODELLING OSV..

 • 21.04.2017, 14:39

♥Hello beautiful people♥ Happy Friday♥

Akkurat nå står jeg og venter på T-bane. Den kommer om 9 minutter og da frister det jo å blogge mens jeg venter på den. Jeg blir ikke sikkert ferdig med dette innlegget før jeg kommer hjem. Jeg har vært på et møte og snakket om alt mulig rart som plager meg akkurat nå. Det føltes som om jeg var hos psykolog, men det var bare en sosionom på NAV.

Men herregud så fin dag jeg hadde i går. Vettu hvorfor? for jeg har klart å ta masse fine bilder av meg selv. Eller jeg ble tatt masse bilder av.:)

Dagen i dag er jo enda finere. Deilig vær osv.. I dag tidlig var jeg modell for en dame. Hehe! Var på en "photoshoot" på Vigelandsmuseet i Oslo faktisk. Dette kunstprosjektet var veldig spennende. Veldig spesielle og morsomme klær. Jeg var der sammen med 3 venner der selv om hun ene ikke var med på prosjektet. Og selvfølgelig tok vi masse bilder som kommer helt sikkert her på bloggen.

Og forresten i går kjøpte jeg disse skoene som jeg har på meg. De synes er veldig fine og fargen er herlig. Selv om størrelsen er 1 størrelse mindre enn jeg bruker. Hva synes du om disse? Brillene jeg har på meg er stjålet. Nei, noen glemte de hjemme hos meg. Eneste fordelen med å få besøk. (At de glemmer ting hos meg)💯

Heheheh! Dette bildet!!;)

HVA SYNES DERE? HAR DU VÆRT PÅ NOE LIGNENDE PROSJEKT FØR? LIKER DU DISSE KLÆRNE?:)

Nå skal jeg hvile i noen timer før jeg står opp og trener. Jeg skal trene i dag og gjøre en del kule ting som jeg ikke fikk tid til å gjøre de siste dagene. I går lovet jeg også at jeg skulle laste opp en video om jeg husker riktig. Men det ble ingenting av det. Jeg er beklager for det. Det var ganske mye som skjedde i går og som gjorde at jeg ikke klarte å gjøre det jeg lovet.. Uansett, vi snakkes om ikke så lenge♥

VILLE TA EN CELLEPRØVE -MEN SA AT JEG KUN VILLE TA EN BLODPRØVE

 • 20.04.2017, 15:32

Okay. Jeg vet at noen av dere kommer sikkert til å tro at jeg er dum. Det du får tro for jeg gjør det selv.

I dag hadde jeg jo lege timen jeg ventet så lenge på. Klokken 1300 faktisk. Jeg sto opp kl 1000 i dag og gjorde meg klar for timen. Endelig var jeg der selv om legen kom en halv time forsent. Så var legen en mannlig lege. WTF! Jeg forventa ikke dette i det hele tatt. Fastlegen min er på permisjon helt til mars neste år. Og denne mannlige legen er vikar for henne. Dette var helt syk.

Jeg var jo der for å ta en celleprøve egentlig. Men så sa jeg til han at jeg kun villa ta en blodprøve bare fordi han var mann.:( Jeg spurte han også om man kunne ta blodprøve for celleprøve. Så sa han at det ikke finnes noe blodprøve for å få sjekket om man har livmorhalskreft. Herregud! Jeg ble klar over igjen at jeg fortsatt ikke har vokst nok. I hodet da. Jeg har 1 gang før mistenkt at jeg hadde brystkreft. Og det å få disse tankene er det skumleste jeg vet om.

Men helt ærlig som sagt er det veldig lite sjanse for at jeg har kreft. Selv om jeg ble livredd og skremt nok en gang, så vet jeg nå at det ikke er noe. Jeg håper ikke å få kreft. Det hadde vært en ubeskrivelig følelse. Jeg har jo mange fine og store drømmer som jeg har lyst til å oppfylle på egenhånd. Det hadde vært drit kjipt å skulle dø som 21-åring.

Nå har vi allerede spist en skikkelig god middag. Men akkurat nå sitter vi i MAX-BURGER sammen. (Jeg og ei venninne). Du forstår jo det å dra på McDonald's og MAX-burger bare fordi det er free WiFi der. Hehe! Vi er egentlig her bare for at jeg skal få publisere dette innlegget. Dere aner ikke hvor mye venninna mi irriterer seg over det at jeg blogger. Uansett vår plan er at vi skal gå rundt, se mer i byen og knipse en del bilder. Jeg er jo litt velkledd i dag. Også kommer det en video senere i dag. Gleder meg! Ha en fin ettermiddag kjære fine leser

DEAR FASHION

 • 19.04.2017, 17:38

Hei! God ettermiddag alle sammen! Dagen i dag og i går lurer jeg litt på hva det er med meg. Jeg er i skikkelig god form selv om jeg er drit syk. Litt usikker på om det pollen.:) Det er jævlig kjedelig. I går natt våknet jeg opp i senga med en kilo snør fra nesen min og jeg la ikke merke til det før jeg faktisk så det på puten min.

I dag har jeg drikken kaffe første gang på lenge. Jeg tror ikke at kaffe gjør meg noe spesielt, men den synes jeg er god å drikke.

Hehehe! En stor VÅLERENGA t-skjorte, røde lepper og en hvor BANDANA passer faktisk fint sammen. Og med CAP istedenfor BANDANA noen ganger. Hvem vil ansette med som modell?:)

NÅ SITTER JEG PÅ DO

 • 18.04.2017, 16:01

Hehehe! NÅ som jeg skriver dette så sitter jeg på do. Jeg bare sitter på, gjør ikke noe annet enn bloggingen. Jeg driver å rydde, blogge, og lage mat samtidig. Og siden jeg har besøk av ei venninne og en venn så er det faktisk mye bråk og forstyrrelse på stua. Eneste stedet jeg får være i fred og få høre på musikk jeg liker er doen. Han gutten driver å danse og jenta hører på skikkelig høy kjærlighets musikk som er litt irriterende for meg. Det er mer enn kjedelig å være snill og la folke besøke deg.🤣 Dette er ulempene med å være sammen med andre mennesker. Men ja, vi får gjøre hver vår greie.

Ellers så merker jeg at jeg har skikkelig bra energi i dag. Sto jeg opp, begynte jeg å rydde og fikse ting og tang. Jeg skal også snart filme og redigere en del videoer som kommer ut snart.

I går var det noe galt med kameraet mitt. Prøvde å ta noen bilder. Men det gikk ikke. Det er ganske lenge siden jeg har tatt bilder med kameraet. Så når jeg første forsøkte å ta bilder så var det noe med fokuset på kameraet. Men jeg håper virkelig at det går bedre i dag.

♥Vi blogges om ikke så lenge♥

FORELSKET I MORTEN BOTTEN?

 • 17.04.2017, 11:43

God morgen, folkens! Da er påsken over og ferien var over og alt var over. Tulla! Nå skal jeg faktisk reise hjem om cirka en halv time. Har tatt 2 netter og dager til å slappe av og bare chille sammen med jentene mine. Det er har vært en lang ferie og ganske fin. Jeg husker at jeg jeg har vært skikkelig opptatt i hele påskeferien. Men jeg har ikke klart å være med på en eneste påskemiddag.:) Jeg feirer jo ikke påske egentlig. Men fortsatt det hadde vært koselig å bare være med på påske middager. Jeg tror det er bare familier som ferier sånne høytider mest. Så for dem som ikke har familie blir det jo vanskelig.:) Men la oss begynne med det innlegget skal egentlig handle om.

JEG ER FORELSKET I MORTEN.

Sometimes er det jo greit å innrømme ting. Hehe! At man er forelsket i en. En kjendis. Det er sikkert mange som vil kjenne seg igjen i det å forelske seg i kjendiser. Jeg har aldri vært en så stor fan av Paradise Hotel før. Jeg brukte ikke å se på det engang. Men nå ser jeg på det faktisk. Noe av det vanskeligste jeg kan innrømme er at jeg liker noen. Men å like en kjendis er veldig greit. Det er sikkert mange andre jenter som forelsket seg i denne mannen i Paradise Hotel. Jeg lurer på om jeg skal delta PH for å treffe BOTTEN.😂😍

UKEN SOM GIKK- NAIMA

 • 16.04.2017, 21:39

Nå er det veldig lenge siden jeg postet en "uken som gikk". Og nå føler jeg at det er på tide å begynne med det igjen. Dette er egentlig noe jeg synes er vanskelig å gjøre hver uke siden jeg aldri husker hva som skjedde for 1 dag siden med mindre det skjer noe spesielt. Men jeg prøver jo.:)

AKKURAT NÅ

Nå som jeg skriver dette innlegget er jeg faktisk ikke hjemme hos meg. Men hos en venn. Vi har vært her helt siden i natt og hele dagen i dag. Og nå er vi usikker på om vi skal dra tilbake til byen. Det er jo veldig koselig å være her. Se på film, lage mat og bare chille med jentene mine.

UKENS OPPTUR

Hva blir det? Jeg tror ikke at jeg har hatt noe spesielt opptur denne uken her. Oh nå! Det kan være det at jeg blogget mye mer hele denne uka. ♥

UKENS HØYDEPUNKT

Det er kanskje det at jeg kom på plass 141 på bloggtoppen! OH! Dette ga meg en herlig følelse.♥

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Irritasjonsmoment er kanskje det eneste jeg har hatt mye av om jeg sier dette riktig. Så mange irritasjonsmomenter at jeg ikke engang husker noe av dem.:)

UKENS TANKE

Uten tvil å jobbe hardere med bloggen min. Gjøre den så mye bedre jeg kan. Det å ha en fantastisk fin og bra blogg er jo en drøm alle nybegynnere blogger har. Så jeg har faktisk kommet igang og jeg tror at det er bare litt igjen som skal til for å få flere lesere. Det er jo så gøy og koselig å se at det er mange som leser det du skriver.♥

I tillegg har det jo vært noe med kreft de siste ukene. Tenkte mye på om jeg har kreft eller ikke selv om jeg egentlig tenkt mindre på det denne uka her.😫

UKENS NEDTUR

Burde jeg sagt dette? Hvorfor ikke. Det var det at jeg fikk delbetalt utbetalingen min. Jeg går jo på NAV. Så jeg fikk livsoppholdet mitt delt opp i 2 denne månen fordi jeg bruker opp pengene for fort. Men dette var veldig irriterende da jeg har mange regninger som jeg må betale med engang jeg får penger. Dette tenker jeg var både en irritasjonsmoment og en nedtur da jeg jeg fikk problemer fordi jeg ikke klarte å betale regningene mine.

UKENS HUMØR

Jeg er litt usikker. Jeg husker jo ikke at det har skjedd noe som går ut over humøret mitt. Prøver alltid å være glad og bare nyte hvert eneste sekund. Det eneste jeg tror kan ha gjort noe med humøret mitt var at jeg var syk fra torsdag natt til fredag natt. Jeg var litt sur og selvfølgelig mye stille den tiden. Og det var mange som var litt irriterte på meg. Jeg sier jo aldri noe mye når jeg føler dårlig. Så de syntes bare at jeg var frekk.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

CANCER?

SLIK SÅ JEG UT FØR!

NORSKE FINE SITATER

VI BLOGGES & HA EN FIN KVELD VIDERE

FORDELENE MED Å HA MANGE VENNER-DETTE VISSTE DU IKKE😁😱

 • 16.04.2017, 16:22

Å ha venner og være veldig sosial på denne måten er veldig viktig for meg som person. Jeg er glad i mennesker og jeg liker å ha selskap hele tiden om jeg sier det riktig. Men gode venner liker jeg selvfølgelig bedre enn andre dårlige og falske venner. Jeg hater falske venner egentlig. Det er ikke noe jeg hater mer enn et falske menneske. Hvorfor trenger du å være falsk? Jeg kommer aldri til å forstå og jeg vil heller ikke forstå egentlig. Jeg er en person som alltid er seriøs og ærlig med andre mennesker. Jeg liker å respektere andre, deres føler, tro og alt sånt. Dette gjør jo at jeg alltid stoler lett på folk da jeg er lett til å stole på. Men det å stole på hvem som helst er aldri så lurt. Men la oss gå til poenget.

For det første er det jo best å ha venner som du kan stole minst 90% på. Det spiller ikke så stor rolle hvor mange de er. Det kan være noen få eller veldig mange gode. Men noe jeg la merke til hos meg er at jeg liker å ha så mange venner jeg kan ha. Jeg pleier å få alle jeg kjenner til å treffe hverandre og bli venner. Så jeg kanskje får en enda større vennegjeng.❤😂 Det er jo koselig. Du får oppleve masse og mye mer drama da. Men helt ærlig det å få folk til å bli kjent med hverandre er også noe jeg elsker å gjøre. Så her er fordelene med å ha mange venner. For å si det rett ut så er hver eneste person flinkere på en ting.

Lyttere: Det er ikke alle som har evnen til å kunne lytte til andre. Men jeg er 100% klar over at jeg gjør det. Det er veldig viktig å kunne lytte til den som snakker til/med deg. Det kan hendte at du ikke kan gjøre så mye med det personen snakker om. Men ved å lytte, kan du gjøre mye. For meg så er det veldig at folk lytter til meg når jeg prater med dem uansett hva jeg snakker om. For hvorfor trenger jeg å prate med deg når du ikke gidder å lytte til meg? Jeg kan jo snakke med meg selv istedenfor. Så det jeg mener er at noen venner er flinkere enn andre til å lytte og du trenger disse.

Kreative: Når vennen din er kreativ så hjelper det deg med ting og på mange måter. Det krever at du også er litt kreativ. Da trenger dere jo hverandre. Noen er smarte og finner løsninger fortere enn andre.

Hjelpsomme: En person som er hjelpsom er veldig viktig på mange måter. Hjelp kan alle trenge når som helst. Så en hjelpsom person er perfekt. Selv om alle venner og egentlig alle mennesker burde hjelpe hverandre er det noen som er litt mer hjelpsomme enn andre og som er opptatt av å hjelpe uansett hvordan.

Forståelsesfulle: Dette er nesten samme som å lytte men selvfølgelig er det ikke samme. Det er heller ikke alle som har fått gaven til å kunne forstå andre. Det å kunne forstå krever at man har litt empati, erfaring fra før eller at man er bare smart nok til å kunne forstå ting.

Ærlige: Det er ikke noe hemmelighet at ærlighet er viktigst for å kunne stole på noen. Det jeg tror er aller viktigst er at man er ærlighet og lytter. Jeg tror ikke det finnes en som er mer ærlig enn meg. Hehe!

Morsomme: Altså å le er jo en veldig viktig del av hverdagen og livet. Du kan le masse uten at du har det helt fint bare fordi din venn er drit morsom. Da har du det jo kjempefint:♥

Jeg takker alle vennene mine. Spesielt mine lyttere, morsomme og de som er ærlige med meg. Del gjerne dette innlegget for å takke vennene dine for alt♥

Så folkens hvem av dem er du? Lytter, hjelper, smart, forståelsesfull, ærligst? Hvilken venn liker du?

Det er helt greit å IKKE være enig med meg med ting. Men jeg setter veldig stor pris på de som kommenterer akkurat hva de mener om innlegget og punktene. Ikke vær falsk😂

Vi blogges herlige dere

NÅR ALT ER MER ENN GODT

 • 16.04.2017, 13:46

I natt opplevde jeg noe som var ganske morsom. Vi festa og festa, også ble vi jo sultene etterhvert. Klokka var rundt 3/4 om natta. Så var det en kompis som reiste seg opp og begynte å lage mat. Han var ganske flink og ga en skikkelig bra innsats. Maten var klar og vi begynte å spise som om vi aldri hadde spist mat før. Fordi vi syntes at maten var drit god. Kylling med tomatsaus og ris. Men på morgenen når de sto opp måtte de kaste resten av maten. Det var så ille at ingen av oss kunne spise den igjen. Dårlig laget for å si det rett ut. Han gutten må jeg finne igjen og le litt av.😫

Nå som jeg sto opp for noen minutter siden møtte jeg en annen på kjøkkenet som holdte på med å lage mat. Da spurte jeg han "hvor er den jævlig gode maten de laget i natt"? "Og han bare den tiden på natta så er alt godt." Spesielt når man er full og sulten. Det var derfor dere syntes at denne maten var kjempegod. Men den måtte vi jo kaste. Da fikk jeg jo dårlig samvittighet for at jeg spiste maten der.:(

Opplever du sånt noen ganger? Er du flink til å lage mat? Har du venner som er ekstra flinke/dårlige til å lage mat. Og venner som sier de klarer ting de egentlig ikke klarer? #Mat #Venner #Kompis #Godmat #Dårligmat #Natt #Fest

♥GOD PÅSKE♥

SLIK SÅ JEG UT FØR😭

 • 15.04.2017, 16:24

Dette synes jeg er interessant. At noen kan forandre seg så mye på kort tid. Jeg føler at jeg har forandret meg selv mye. Både stilen min, og hele meg egentlig. Så når jeg ser på bilder fra feks 2015, fra 2016 og bilder 2017 ser jeg forandringen. Jeg tror det har mye med hvordan jeg sminket meg å gjøre og stilen jeg hadde. I tillegg har jeg jo klippet av meg alt hår i 2016.

Hehe! Det er faktisk veldig lenge siden jeg tenkt på dette. Men vet du at jeg har håret mitt liggende hjemme? Jeg tenker på dette veldig sjeldent, at jeg faktisk har håret mitt i en pose og ligger i skap hos meg. Det er helt sykt å tenke på det. Jeg vet ikke engang hvorfor jeg trenger å ha det håret der ligge hjemme. Jeg tror det er kanskje et spesielt minne for meg da jeg klippet av meg alt håret som voksen. Jeg har jo passet på håret mitt over 12 år. Også kom jeg plutselig på ideen om å klippe alt håret mitt. Det var jo rart. Jeg tenker å lage eget innlegg om håret mitt i en pose.:)

Jeg skal også lage et innlegg om hvordan jeg så ut rett før jeg klippet meg kort. Jeg har ikke så mange bra bilder. Men sikkert jeg finner noen. Dette er jo veldig spennende. Det var en tid der jeg ikke klarte å se på meg selv i speilet bare fordi noen sa at jeg så forferdelig ut uten hår. Men dette vet jeg nå at det ikke var sant. Jeg så helt nydelig ut. Det er ikke hår som får jente til å se vakkert ut. Jeg er faktisk ikke enig med noen i dette. Det er til og med mange som tror at jenter må ha hår/langt hår for å være jente. WTF!

1 DAG I HELVETE

 • 15.04.2017, 14:35

♥GOD DAG♥ HÅPER ALLE HAR EN KJEMPEFIN DAG! For dagen i dag er mye bedre enn i dagen i går for meg. Jeg vet helt ikke hvordan å beskrive denne dagen. Vi hadde jo en hjemmefest i går natt og der skjedde det mye dritt. For mange folk, mye drama og lite bra. Jeg forlot huset mitt klokka 1/2 tiden for å besøke bestevennene mine på noen andre venner's hjem der festen skulle skje. Jeg var drit sulten og hadde null energi. Og jeg klarte ikke å finne et åpent sted for å kjøpe mat. Da jeg kom til festen var det heller ikke noe mat der. Dette var jo helt forferdelig for meg. Uansett jeg begynte å drikke jeg å. Det var drikke fra Sverige, sa de. Men denne drinken var også forferdelig. Det gjorde at jeg ble ekstra dårlig på festen og dagen etter. Så dagen i går var ikke noe bra dag for meg. Da jeg kom hjem hos meg klokken 17 la jeg meg med engang og måtte bare ligge i senga hele fredag kvelden.:( Jeg ligger fortsatt i senga.:) Men i dag skal jeg skjerpe meg og gjøre noe bra.

Uansett skal jeg prøve å filme en video i dag. Det er jo lenge, lenge siden jeg filmet noe. Så nå må jeg skjerpe meg litt. Jeg har allerede tenkt på hva videoen skal handle om. Jeg tror denne videoen vil være veldig annerledes enn hva vi i Norge bruker å lage video om. Men så vil jeg også gjerne vite om dere har noe dere vil at jeg skal lage video om. Kommenter gjerne om du har noe tips! Takk♥

CANCER?

 • 13.04.2017, 18:46

HEI! Dette tror jeg blir første innlegget jeg poster i helse kategorien. Dette er også det vanskeligste jeg kan snakke om. Jeg vet heller ikke om jeg tør/klarer å gå helt inn på dette egentlig. Men dere får få med dere poenget med dette blogginnlegget. Jeg har lenge ønsket å fortelle om dette på bloggen. Men GUD vet jo hvor vanskelig det er å skulle prate om dette.

Siden 6. mars i år har jeg mistenkt at jeg kanskje har kreft. Hva slags? Dette ønsker jeg ikke å si noe om akkurat nå. Men helt fra den datoen har jeg tenkt på dette. Og vettu hva det sykeste er? At jeg ikke har turt å ta kontakt med lege. Det har vært innmari vanskelig å tenke på at jeg skulle dra til lege for å få sjekket noe sånt. Tenk om jeg har kreft da? HERREGUD!!

De fleste symptomene har jeg sett hos meg og det er det som fikk meg til å miste styrken til å kunne dra til lege. Dette er jævlig skummelt. Men de siste 2 ukene har jeg vært bedre både psykisk og fysisk. Har tenkt mindre på det at jeg kanskje har kreft. Men fortsatt veldig usikker. For 2 dager siden ringte jeg legen og bestilt time uten å nevne hva jeg vil med denne timen. Det er den 20. April. Jeg håper aldri å få kreft.

#Kreft #Cancer #Sykdom #Helse

FØLG MEG PÅ SNAPCHAT

 • 12.04.2017, 20:26

♥I DAG TENKTE JEG Å FÅ NOEN AV DERE TIL Å FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT. SNAP JO ER VELDIG GØY OG BRA PÅ MANGE MÅTER. DET ER NOE JEG BRUKER HVER DAG OG SOM ER EN DEL AV HVERDAGEN MIN. JEG PLEIER Å LEGGE UT ALT FRA MAT, DANSEVIDEOER OG MUSIKK. OGSÅ BRUKER JEG JO Å GI FOLK BESKJED NÅR JEG POSTER BLOGGINNLEGG. JEG SYNES DET ER GØY AT FOLK SER PÅ SNAPPENE MINE. SÅ FØLG MEG GJERNE OG KOMMENTER DERES SNAPCHAT BRUKENAVN.♥

@Superrgirllll

DETTE BILDET ER FORRESTEN TATT AV VENNINNA MI UTEN AT JEG VISSTE DET. VI BRUKER Å PLAGE HVERANDRE MED Å TA SNAPS AV HVERANDRE NÅR VI IKKE ER KLARE FOR Å BLI TATT BILDE AV. DET ER OGSÅ LITT GØY.:)

#Snapchat #Snaps #Snap #Følgmeg #Sosialemedier

NORSKE FINE SITATER

 • 11.04.2017, 11:11

♥ Elsk meg mest når jeg fortjener det minst, for da trenger jeg det mest.

♥ Du må bare se med hjertet så kan du se skjønnheten overalt.

♥ Hvor er det blitt av brødrene våre? Tiggeren, den gale, den ødelagte? Eller svermeren og skrikeren og sveveren? Og de som hvisket om det veldige? Medfølelsen har tatt dem.

♥ Den mest forvirrende beskjeden man kan få, er å oppføre seg som folk.

♥ Det heter seg at kjærlighet gjør blind, men også mørket har sine farger, for den som er så heldig å få holde i en mormors hånd.

♥Ha en fin tirsdag♥

DET BLE TIL EN JOGGETUR

 • 09.04.2017, 15:52

Akkurat nå sitter jeg her på McDonald's med to venninner for å spise litt godt og prate.:) MEN alle er opptatt på mobilen sin egentlig. Jeg sitter og blogger, og jeg aner jo ikke hva de gjør i mobilen sin.

Uanett i går var jeg på joggetur ute sammen med ei venninne av meg. Planen var å bare møtes og snakke men det ble til en joggetur. Koselig joggetur på Akerselva. Så her er noen bilder fra turen da.:) Det var nesten den beste joggeturen jeg har vært på. Akerselva er jo bare fantastisk på en fin dag.

I morgen er det jobb igjen for meg igjen selv om alle har påskeferie nå.😭 Jeg jobber 3 dager i uka. Ellers så blogges vi innimellom.:) Håper alle har en fin søndag♥. Det er fint vært ute ihverfall.

HVORFOR HAR IKKE DU EN KJÆRESTE?

 • 07.04.2017, 13:08

OMG! Dette er det vanskeligste og mest personlige jeg kan snakke om. Men nå er det på tide å bare gjøre det, føler jeg. Fordi det er alltid et spørsmål folk stiller meg, spesielt dem som kjenner meg godt. Og spørsmålet er hvorfor har ikke du en kjæreste? De forteller meg at jeg må skaffe meg kjæreste. Og det er ikke alltid jeg tar dette så personlig. Men det gjør jeg noen ganger? Jeg er også 100% sikker på at jeg trives bedre uten. Jeg er veldig følsom og det å være i et forhold er aldri enkelt for meg. Skal jeg være sammen med noen? Så må den personen være veldig spesiell og da har jeg et håp og tanke om å være sammen med den personen i resten av livet mitt. Da er det jo gøy.

Det er ca. 3 år nå siden jeg slo opp med siste kjæresten min. Og jeg har ikke hatt noe kjæreste etter det. Han ville jeg egentlig ikke slo opp med, men jeg måtte det. Ble tvunget til å slutte med ham.:) Noe som jeg syntes var utrolig trist. Og siden det har jeg fått slags "angst" mot det å skulle være sammen med noen. Sånt skjer kanskje noen ganger.

Men tilbake til poenget. Jeg elsker å være singel og alene på denne måten. Jeg har tusenvis av venner og folk rundt meg. Så det å ha en kjæreste gjør ingenting bedre. Ikke for meg. Jeg synes det er utrolig gøy å være singel og selvstendig, det er jo frihet på en måte. Så alle som liker å ha kjæreste får ha det. Samme med de som ikke liker å ha kjæreste, de må jo også få lov til det. Jeg skal leve og nyte livet så godt jeg kan og så lenge jeg lever som singel. Også gifter jeg meg med engang jeg får lyst til å få barn.:)

#Kjæreste #Forhold #Kjærlighet #Singel

DU VET AT DU ER FORELSKET NÅR..

 • 07.04.2017, 08:56

Altså, jeg synes at det er lættis å se på ei jente/gutt som er forelsket, spesielt jenter da jeg ikke vet helt hvordan gutter oppfører deg når de er forelska. Jeg kan ikke se for meg at jeg også noen ganger blir forelsket. Da blir det en del rare ting som jeg selv blir klar over at jeg gjør.

Fortida er det ei bestevenninne av som er "hodestups" forelska i en venn av meg.:) Selv om det ikke er lett for henne å innrømme det. Men man ser jo alt på henne og hvordan hun oppfører seg. I går kveld ble hun ganske sint på meg da jeg sa at jeg skulle invitere både den gutten og andre venninner av meg på grunn av sjalusi. Også begynte hun å kjefte på meg da jeg sa at hun var sjalu. Det var ikke rart. Jeg bare tulla med henne jo. GOD!

I dag tenkte jeg å bare lage innlegg om en del ting vi gjør når vi er forelsket. Og selvfølgelig må det jo være sånn at det er fra person til person. Det er ikke alle som oppfører likt. Men de fleste av jenter gjør jo nesten de samme tingene.

1. Forteller! Okay. Dette trengte kanskje ikke å være nr 1, men det gjør vel ikke noe. Selv om det ikke er alle som liker å fortelle ting eller snakke om ting, så liker forelskede å snakke om den de er forelsket i og som de synes er den beste i hele verden der og da. Hehe! Du aner ikke hvor lei jeg er av å høre om denne gutten som venninna er forelsket i akkurat nå.

2. Tenker og er borte! Er du forelsket, tenker du nesten hele tiden på den personen. Spesielt når du er usikker om den's følelser. Blir man kjærester og veldig glad i hverandre, da tenker man enda mer når man er borte fra hverandre. Dette er på en måte å dagdrømme..

3. Best i test? At du hyller for mye den person og gir mye ros er også et tegn på at du er betatt.

4. Du prøver å vise andre folk at du aldri er interessert i dem! Hehe! Du gjør dette for å vise han du er forelsket i at han er <The 1 & Only>. Da blir han dritglad og forelsket tilbake, sånn tenker vi da. 😂

Noe som jeg er redd for å fortelle her på bloggen men jeg må bare si er at: Vi har en Snapchat gruppe med alle nære venner. Både meg, denne venninna og vennen er med. Så det hun gjorde var at hun delte en screenshot av en gutt som sendte henne en privat melding og spurte om han kunne få kysset henne. Ja, dette delte hun med gruppen. Da begynte jeg å arte henne og kommenterte "la han få kysse deg, det er godt" Vet du hva hun sa? Kysset mitt er ikke gratis og ikke for alle"?! Det var et slikt svar jeg forventa.:)

Dette er faktisk vennen jeg snakker om. Han er kjekk og kul. Det er ikke rart hun falt for han. Tenk om jeg hadde vært grunnen til at de blir sammen. Ah, det hadde vært en ære og herlig følelse for meg:) Jeg håper hun jenta dreper meg etter å ha lest dette innlegget. Jeg er klar for det.

Ok dette er nok da. Jeg bør ikke avsløre mer enn dette her. Kanskje vi fortsetter å snakke om dette fremover. Si gjerne hva du er enig/uenig om her? Jeg setter veldig stor pris på det!! Er det noen du kjenner som ville kjenne seg igjen her? Del gjerne med de#Forelskelse

SAVN!

 • 06.04.2017, 18:16

For det første hvor fine er ikke disse bildene? Høres jeg litt rar ut nå? Neida! Jeg sier ikke at jeg er fin. Men se bakrgrunnen!! Den var jo fantastisk. Da de stygge vennene mine løp fra meg på trikkeholdeplassen måtte jeg jo knipse noen selfier av meg selv her.

OKAY. Hvor skal jeg begynne? Helt ærlig jeg føler jo at jeg har vært borte veldig lenge. At jeg savner bloggen? Eller det å blogge. Det er jo det samme.? Jeg vet også at bloggen min savner meg♥

Ellers er alt på topp.Har nettopp spist middag og bare slapper av hjemme med vinduet åpent. Så jeg kan føle, høre og se verden via vinduet mitt. Da får jeg mer lyst og inspirasjon for å være våken resten av kvelden, blogge og gjøre ting som er bra for meg.

De siste dagene har jeg blogget veldig lite på grunn av mye annet som jeg må gjøre som for eksempel jobben. Jeg kommer hjem rundt klokka 17 og da blir det jo litt vanskelig å skulle blogge etter jobben der. Og jeg vil jo aldri sette bloggen min på vent for å si det sånn. Så jeg får prøve å blogge så ofte/bra som jeg kan og får se hvordan det går videre. Det er selvfølgelig enda bedre å kunne gjøre flere viktige ting om dagen.

I går etter at jeg publiserte litt siste innlegg tok jeg og to andre venner og festa. Det var ikke noe planlagt. Men jeg var på skikkelig musikk/danse humør. Så da ble det en heftig kveld på oss hjemme hos meg.♥ Men noe jeg angret litt på var at jeg ikke rakk å blogge noe særlig.

I kveld tror jeg at jeg skal bare kjøre på og filme en video. (Mixed Makeup Challenge) Dette tror jeg blir gøy. Selv om det alltid er noe som går galt hver gang jeg prøver å filme en video. I don't know why.😭😂 Jeg får bare håpe at dette ikke skjer meg i kveld også da når jeg filmer denne videoen her. Vi blogges♥

Om meg

NAIMA

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no